Η UEFA απάντησε στις κατηγορίες του Παπασταθόπουλου - iefimerida.gr

Η UEFA απάντησε στις κατηγορίες του Παπασταθόπουλου

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν δίστασε μετά το τέλος του αγώνα με την Μονακό να επιτεθεί στην UEFA για την απόφασή της να διεξαχθεί ο αγώνας, μια ημέρα μετά την τρομοκρατική ενέργεια στο πούλμαν της γερμανικής ομάδας, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να απαντά.

Χαμένοι στη μετάφραση εμφανίζονται οι αξιωματούχοι της UEFA αφού με μια γραπτή δήλωση θέλησαν να πάρουν θέση για όσα τους κατηγόρησε ο εκ των αρχηγών της Ντόρτμουντ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανέφερε πως στην ομοσπονδία θα πρέπει να καταλάβουν ότι οι παίκτες είναι άνθρωποι και όχι ζώα, με την ομοσπονδία να απαντά πως δεν είχε αντιληφθεί ότι μία από τις δύο ομάδες δεν επιθυμούσε τη διεξαγωγή του ματς.

«Βρισκόμασταν διαρκώς σε επικοινωνία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και δεν υπήρχαν ενδείξεις πως δεν ήθελαν να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι», ανέφερε η λιτή γραπτή δήλωση της UEFA.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ