32χρονος τα «έβαλε» με το μετρό στη Νέα Υόρκη και... κέρδισε [βίντεο] - iefimerida.gr

32χρονος τα «έβαλε» με το μετρό στη Νέα Υόρκη και... κέρδισε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε πως το μετρό είναι η καλύτερη λύση για να αποφύγεις την κίνηση στο κέντρο της πόλης και να φτάσεις γρήγορα στον προορισμό σου... ειδικά όταν είσαι στην Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, ένας 32χρονος αποφάσισε να δοκιμάσει έναν άλλον τρόπο για να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό του, τον οποίο οι περισσότεροι σίγουρα θα απέκλειαν από το πρώτο λεπτό.

Κι όμως ο Ριτς Χάρις έτρεξε από την μία στάση του μετρό στην άλλη έτσι ώστε να αποδείξει πως δεν είναι πιο αργός από το μέσο μεταφοράς.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έβαλε μία κάμερα στο κεφάλι του, μπήκε στο μετρό μαζί με έναν κάμεραμαν (ο οποίος θα τον περίμενε στην άλλη στάση) και όταν κατέβηκε από το μετρό, ανέβηκε τις σκάλες και άρχισε να τρέχει στον δρόμο προς την ίδια κατεύθυνση.

32χρονος τα «έβαλε» με το μετρό στη Νέα Υόρκη και... κέρδισε [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το στοίχημα ήταν αν ο ίδιος θα φτάσει στην επόμενη στάση μαζί με το μετρό και όντως τα κατάφερε. Ο 32χρονος όχι μόνο έφτασε μαζί με το μετρό στον προορισμό του, αλλά κατάφερε να μπει και μέσα.

Ο ίδιος ανέφερε στην Daily Mail πως προφανώς το μετρό κινείται πιο γρήγορα από τον άνθρωπο, αλλά ο χρόνος που παίρνει μέχρι να ανοίξουν και να κλείσουν οι πόρτες σε κάθε στάση είναι αρκετά χρονοβόρος.

32χρονος τα «έβαλε» με το μετρό στη Νέα Υόρκη και... κέρδισε [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Και μπορεί να μην τρέχουν όλοι τόσο γρήγορα όσο ο Ρίτς, ο οποίος συνηθίζει να κάνει γρήγορο τρέξιμο 3 φορές την εβδομάδα, αλλά ο ίδιος ενθαρρύνει κι άλλους να το κάνουν.
«Θα ενθάρρυνα κι άλλους να το κάνουν αν μπορούν. Εμένα, άλλωστε, δεν μ΄αρέσει το μετρό... ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει».

32χρονος τα «έβαλε» με το μετρό στη Νέα Υόρκη και... κέρδισε [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Υόρκη δρομέας μετρό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ