Με κασκόλ της Ντόρτμουντ στο Twitter ο Μάρτιν Σουλτς -Το μήνυμα στους Γερμανούς [εικόνα] - iefimerida.gr

Με κασκόλ της Ντόρτμουντ στο Twitter ο Μάρτιν Σουλτς -Το μήνυμα στους Γερμανούς [εικόνα]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλευρό της Ντόρτμουντ βρίσκεται ο Μάρτιν Σουλτς μετά τη βομβιστική επίθεση στο λεωφορείο της ομάδας, πριν τον αγώνα με τη Μονακό.

Ο υποψήφιος για την γερμανική καγκελαρία, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό έστειλε το δικό του μήνυμα, ποστάροντας, μάλιστα, και φωτογραφία του που τον δείχνει να φορά το κασκόλ της Ντόρτμουντ.

«Οποια ομάδα κι αν υποστηρίζεις, όποιο κόμμα κι αν είσαι: Η καλή ζωή στη Γερμανία είναι υπόθεση όλων μας», έγραψε.

Egal, mit welcher Fußballmannschaft Du jubelst, egal, in welcher Partei Du bist: Das gute Leben in Deutschland ist unsere gemeinsame Sache. pic.twitter.com/gv98OoIqkn

Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάικο Μάας εξήρε τους φιλάθλους της ομάδας μετά την επίθεση στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ.

«Ηταν μαζί και έστειλαν ένα σαφές μήνυμα: “Δεν επιτρέπουμε να γίνεται κατάχρηση του ποδοσφαίρου από άνανδρους εγκληματίες”», ανέφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάρτιν Σουλτς Ντόρτμουντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ