Μετά την Ανάσταση ανυπομονούμε να βουτήξουμε το κουτάλι!
Η μαγειρίτσα, είναι όχι μόνο παράδοση, αλλά κάτι σαν πασχαλινό φετίχ των Ελλήνων. Απαιτεί όμως μαστοριά, μεράκι, αρκετή υπομονή και επιμονή για να πετύχει κανείς τη συνταγή.
Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, φίλοι και συγγενείς, μετά την παρουσία τους στην εκκλησία και το «Χριστός Ανέστη» , μαζεύονται γύρω από το τραπέζι για να την απολαύσουν.
Παρόλα αυτά, αν το Πάσχα του 2017 σε βρίσκει κάπως ανοργάνωτη/ ο, έχουν φροντίσει για εσένα οι κουζίνες ταβερνών και εστιατορίων της πρωτεύουσας, με πιάτα και μενού που θα τρελάνουν τον ουρανίσκο σου.
Τι περιμένεις λοιπόν; Κλείσε τραπέζι σε ένα από τα παρακάτω!
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο