Survivor: Παπαδοπούλου εναντίον όλων των «Διάσημων» - Ο Ντάνος έδιωξε και τον Χανταμπάκη [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Παπαδοπούλου εναντίον όλων των «Διάσημων» - Ο Ντάνος έδιωξε και τον Χανταμπάκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο αποκορύφωμά της έφτασε η αγωνία το βράδυ της Τρίτης για τους λάτρεις του Survivor αφού θα υπήρχε η ανακοίνωση της αποχώρησης ενός παίκτη από την ομάδα των «Διάσημων».

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor ήταν το τελευταίο στο οποίο εμφανίστηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι τόσο τον Γιώργο Χρανιώτη όσο και τον Γιώργο Αγγελόπουλου.

Σε μια εξέλιξη, όπου οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας δεν περίμεναν, όπως είχε αναφέρει άλλωστε και λίγες ημέρες πριν ο Λάμπρος Χούτος, ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν αυτός που αποχώρησε, με τους περισσότερους συμπαίκτες του να σοκάρονται στο άκουσμα της απόφασης του κόσμου.

Νωρίτερα βέβαια, το νησί των «Διάσημων» αποτελούσε ένα... πεδίο μάχης αφού οι έντονες συζητήσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τους περισσότερους παίκτες συνεχίστηκαν για μια ακόμη μέρα.

Αρχικά ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος ζήτησε από την Παπαδοπούλου να μην τον ειρωνεύεται.

Νωρίτερα Μπο και Κοκκινάκης ήταν αυτοί που για μια ακόμη φορά είχαν μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση με την Παπαδοπούλου, με τον ράπερ να φτάνει κάπως στα όριά του.

Όσον αφορά το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, οι «Μαχητέϛ» αναδείχθηκαν νικητές σχετικά εύκολα, διαβάζοντας γράμματα των φίλων τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ