Ο Τσίπρας μπέρδεψε δρόμο της Αχαΐας με... Πτέρυγα Μάχης - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας μπέρδεψε δρόμο της Αχαΐας με... Πτέρυγα Μάχης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα ευτράπελα της εκδήλωσης των εγκαινίων στην Ολυμπία Οδό, στο τμήμα της Πατρών - Κορίνθου, ήταν η ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα προς τον Χρήστο Σπίρτζη, για το τι είναι η «111».

Οπως αναφέρει το Tempo24.gr κατά τη δήλωση που έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στους δημοσιογράφους για τα ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Ελλάδα και ειδικότερα την Αχαΐα, αναφέρθηκε στο φυσικό αέριο, στην Πατρών - Πύργου, στο σιδηρόδρομο κλπ, και μίλησε και για την εθνική οδό που συνδέει την Πάτρα με την Τρίπολη, μέσω των ορεινών της Αχαΐας, τη γνωστή σε όλους ως "111".

Ο πρωθυπουργός, καθότι δε γνώριζε τι είναι, γύρισε προς τον υπουργό του που καθόταν δίπλα και τον ρώτησε: «Τι είναι η 111; Πτέρυγα μάχης;» προκαλώντας τα χαμόγελα δημοσιογράφων και παραγόντων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ