Βενεζουέλα: Και δεύτερος νεκρός στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις -Ενας 19χρονος φοιτητής - iefimerida.gr

Βενεζουέλα: Και δεύτερος νεκρός στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις -Ενας 19χρονος φοιτητής

Φωτογραφία: Ariana Cubillos/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο νεαροί άνδρες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών στη Βενεζουέλα, μετά και το θάνατο ενός ακόμα 19χρονου φοιτητή τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο 19χρονος κατέληξε, αφού είχε τραυματιστεί την Δευτέρα από πυρά κατά τη διάρκεια διαδήλωσης διαμαρτυρίας εναντίον του καθεστώτος Μαδούρο.

«Ο Ντανιέλ Κελίς «τραυματίστηκε στο λαιμό» από σφαίρα τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, καθώς στελέχη της τοπικής αστυνομίας επιχειρούσαν να απωθήσουν τους διαδηλωτές από τα οδοφράγματα που είχαν εγκαταστήσει σε δρόμους, μετά τη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Βαλένσια (βόρεια)», υπογραμμίζει το δελτίο τύπου που εξέδωσε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Ο 19χρονος άνδρας, που σπούδαζε σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όμως «εισήχθη χωρίς ζωτικές ενδείξεις», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη, ένας ακόμα 19χρονος φοιτητής είχε σκοτωθεί από σφαίρα που στο στήθος, σε περιοχή κοντά στο Καράκας, ενώ συνελήφθη ένας αστυνομικός, με την κατηγορία ότι τον πυροβόλησε εν ψυχρώ.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βενεζουέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ