Συνέβη ξανά: Κόρη Ελληνίδας δημοσιογράφου «εισβάλλει» σε live τηλεοπτική συνέντευξη [βίντεο] - iefimerida.gr

Συνέβη ξανά: Κόρη Ελληνίδας δημοσιογράφου «εισβάλλει» σε live τηλεοπτική συνέντευξη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το viral βίντεο με τα παιδιά του καθηγητή Ρόμπερτ Κέλι, τα οποία εισέβαλαν στο δωμάτιό του την ώρα που εκείνος έδινε συνέντευξη στο BBC, σειρά έχει ένα τρίχρονο κοριτσάκι το οποίο διέκοψε μία Ελληνίδα δημοσιογράφο την ώρα που έδινε συνέντευξη σε γερμανικό κανάλι.

Ο λόγος για την την Ελληνίδα δημοσιογράφο Σελάνα Βροντή, η οποία μίλησε live στην Deutsche Welle για την έκθεση «Documenta 14» που γίνεται στην Αθήνα.

Ωστόσο, πριν ολοκληρώσει όσα ήθελε να πει, η ίδια πήρε αγκαλιά την τρίχρονη κόρη της, η οποία δεν άντεξε και διέκοψε τη συνέντευξη λέγοντας χαριτωμένα, «Μαμά, δεν μπορώ».

Η μητέρα της φαίνεται πως την πήρε αγκαλιά για να την ηρεμήσει, αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα, η μικρή να φύγει από τα πόδια της και να αρχίσει να περιφέρεται πάλι στο χώρο.

Ο παρουσιαστής από την άλλη, δεν επηρεάστηκε από το απρόοπτο και ρώτησε την δημοσιογράφο πως είναι η μικρή, η οποία ήδη είχε κλέψει όλες τις εντυπώσεις.

Athena ist drei. Sie will ins Fernsehen…und hat es auch geschafft – in die Sendung @dwnews ;-) Schaut selbst! @selvro @BtNewsmakers pic.twitter.com/xxPFdLGqKY

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοσιογράφος μητέρα συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ