Πώς να οργανώσεις την ντουλάπα σου με διαχρονικά κομμάτια -Για να είσαι πάντα στη μόδα - iefimerida.gr

Πώς να οργανώσεις την ντουλάπα σου με διαχρονικά κομμάτια -Για να είσαι πάντα στη μόδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ντουλάπα μας είναι ο καθρέπτης των καθημερινών μας εμφανίσεων. Οφείλει να έχει ευελιξία και ρούχα που έχουν αξία που δεν πέφτει ποτέ.

Μια γυναίκα που αγαπά την μόδα, η Kαρολίνα Ρέκτορ κατάφερε να επινοήσει τη δική της μέθοδο για τη δημιουργία μιας ντουλάπας με ρούχα που μπορεί μια γυναίκα να φορά πάντα και παντού. Αυτή είναι η λεγόμενη «capsule wardrobe».

«Πριν δημιουργήσω μια ντουλάπα με τα κομμάτια που πραγματικά χρειάζομαι, παρατήρησα ότι είχα την κακή συνήθεια να πηγαίνω για ψώνια όταν είχα κακή διάθεση. Μια κακή ημέρα στη δουλειά; Για ψώνια! Δεν ένιωθα όμορφη; Για ψώνια! Εντάσεις στο σπίτι; Για ψώνια!». Η Καρολίνα παραδέχεται ότι όταν μπόρεσε να ελέγξει την τάση που είχε να ξεσπάει κάθε συναισθηματική της κατάσταση κάνοντας αγορές, μπόρεσε να διαλέγει ρούχα που πραγματικά της ταιριάζουν και η αξία τους αντέχει στο χρόνο. Σαν να λέμε βρήκε το στιλ που της ταιριάζει. «Είναι προτιμότερο να ντυνόμαστε για τη ζωή που πραγματικά ζούμε και όχι αυτή που «φανταζόμαστε» ότι ζούμε ή θα θέλαμε να ζούμε (αλλά δεν ζούμε).

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντουλάπα ρούχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ