Η στιγμή που ο βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάζεται έξω από την εκκλησία του Αγίου Μάρκου στην Αλεξάνδρεια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που ο βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάζεται έξω από την εκκλησία του Αγίου Μάρκου στην Αλεξάνδρεια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας έξω από την εκκλησία του Αγίου Μάρκου στην Αλεξάνδρεια τη στιγμή που ο βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάσσεται σκορπώντας τον τρόμο και το θάνατο.

Η κάμερα συνέλαβε το δράστη να περπατάει ψύχραιμος στο δρόμο έξω από την εκκλησία. Περπατάει με το ένα χέρι στην τσέπη, είναι ήρεμος και δεν κινεί καμία υποψία.

Τη στιγμή που φτάνει έξω από την είσοδο προσποιούμενος που δεν γνωρίζει για τους κανόνες ασφαλείας επιχειρεί να εισέλθει από το πλάι, σε μία προσπάθεια να μην περάσει από το σύστημα ελέγχου. Οι φύλακες όμως τον σταματούν και του υποδεικνύουν πως πρέπει να περάσει από τον ανιχνευτή μετάλλων. Τότε ο βομβιστής αποφασίζει να πυροδοτήσει στην είσοδο της εκκλησίας τη βόμβα. Αποτέλεσμα ήταν 18 νεκροί και 60 τραυματίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βόμβα Αλεξάνδρεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ