Σοκολατένια αβγά, το αγαπημένο γλύκισμα του Πάσχα.
Γάλακτος ή bitter, με περίτεχνα σχέδια, με δώρα-έκπληξη στο κέντρο, άλλα μικρότερα, αλλά μεγαλύτερα, άλλα με γέμιση, άλλα χωρίς, τυλιγμένα με χρωματιστά χαρτιά και κορδέλες ή μέσα σε κουτί. Τα σοκολατένια αβγά μας γυρίζουν πίσω στα παιδικά μας χρόνια. Τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά έχουν τη δική τους τέχνη και η ποικιλία που υπάρχει στην αγορά είναι μεγάλη.
Παραδοσιακά, κάθε χρόνο, αρκετά ζαχαροπλαστεία παρασκευάζουν από νωρίς, με τη δική τους τεχνική τα σοκολατένια αβγά και μάλιστα μερικά από αυτά έχουν τόσο μεράκι που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης. Ακολουθούν ζαχαροπλαστεία που έχουν παράδοση στα γευστικά αλλά και εντυπωσιακά στην όψη σοκολατένια αβγά, που δεν σε κάνουν μόνο να θέλεις να τα σπάσεις για να τα φας αλλά και να τα κοιτάς.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.