Η άνοιξη και το καλοκαίρι σου δίνουν την ευκαιρία να βγάλεις λίγο περισσότερο από το δέρμα σου έξω και ένα από τα σημεία που θα ήθελες να αναδείξεις είναι η κοιλιά σου. Τι γίνεται όμως όταν αυτά παραμένει διαρκώς πρησμένη, παρότι τρέφεσαι σωστά;
Η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή είναι μεν σύμμαχος σου για την απώλεια του λίπους γύρω από αυτήν την περιοχή, όμως σύμφωνα με δύο κορυφαίους διατροφολόγους υπάρχουν τροφές, όπως ορισμένα όσπρια και φρούτα, που παρά τη θρεπτική τους αξία, έχουν την τάση να προκαλούν πρήξιμο. Σε αυτές προστίθενται και κάποιες άλλες μη θρεπτικές, που όμως δημιουργούν το ίδιο αντιαισθητικό πρόβλημα που σου φέρνει απογοήτευση και δυσφορία.
Αν θέλεις να το καταπολεμήσεις και να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά τύπου πλάκα, διάβασε τις δέκα τροφές που συστήνουν να αποφεύγεις.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας εδώ.