14 κινήσεις για να γίνετε πιο ρομαντικοί και να σώσετε τη σχέση σας - iefimerida.gr

14 κινήσεις για να γίνετε πιο ρομαντικοί και να σώσετε τη σχέση σας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι άνθρωποι ισχυρίζονται πως σήμερα ζούμε το τέλος του ρομαντισμού.

Όμως τι είναι στην πραγματικότητα ρομαντικό;

Δεν χρειάζεται να σκαρφαλώνετε μπαλκόνια, ούτε να κάνετε πύρινες εξομολογήσεις, για να συγκινήσετε το έτερον σας ήμισυ. Αρκούν μερικά απλά και καθημερινά πράγματα, στα οποία δεν δίνουμε μεγάλη σημασία. Κι όμως μπορούν να μας αλλάξουν τη ζωή.

Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται ότι ο σύντροφός τους τους αγαπάει έμπρακτα. Όταν κάποιος καταλαβαίνει ότι άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεται τη ζωή του, ενδιαφέρεται, αισθάνεται καλύτερα . Συχνά όμως μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας ξεχνάτε να κάνουμε κάποιες μικρές « ρομαντικές κινήσεις», που μπορούν να συγκινήσουν τον αγαπημένο μας.

Δεν χρειαστεί, για παράδειγμα, να έχετε επέτειο ή να γιορτάζεται μια σημαντική ημερομηνία για να γίνετε ρομαντικοί, μπορείτε να κάνετε απλά πράγματα που θα υπενθυμίσουν στον άνθρωπό σας ότι πραγματικά είστε εκεί και νοιάζεστε. Μια υγιής σχέση χρειάζεται δουλειά και προσπάθεια για να αντέξει στο χρόνο. Μια γλυκιά χειρονομία, μπορεί πραγματικά να φτιάξει τη μέρα του συντρόφου σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα άνδρας σχέση ρομαντικοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ