«Εξαφανίστηκαν» οι κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης από τα σημεία πώλησης - iefimerida.gr

«Εξαφανίστηκαν» οι κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης από τα σημεία πώλησης

«Εξαφανίστηκαν» οι κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης από τα σημεία πώλησης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φτερά» έχουν κάνει τις τελευταίες ημέρες από όλα τα σημεία πώλησης οι κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης. Αιτία; Δεν έχει ανανεωθεί η απαραίτητη σύμβαση με την εταιρεία που τις προμηθέύει.

Η απόφαση για την ανανέωση της σύμβασης που εκκρεμούσε από τον περασμένο Οκτώβριο έχει υπογραφεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο αλλά το θέμα έχει «κολλήσει» σε διαδικαστικά ζητήματα.

Έτσι εκατοντάδες οδηγοί ταλαιπωρούνται καθημερινά αναζητώντας τις κάρτες στάθμευσης. Η Δημοτική Αστυνομία πάντως κατ΄ εντολήν του δήμου Αθηναίων, δεν καταγράφει ούτως ή άλλως τις παραβάσεις για παράνομη στάθμευση στις θέσεις των επισκεπτών τις ημέρες, που παρουσιάζεται το πρόβλημα.

Εξαίρεση αποτελούν οι έλεγχοι για παράνομη στάθμευση σε διαβάσεις, θέσεις μόνιμων κατοίκων, φόρτωσης- εκφόρτωσης, αναπήρων, δικύκλων, και σε άλλες ειδικές θέσεις, που προβλέπονται από τον ΚΟΚ.

Το πρόβλημα, ωστόσο, αναμένεται να λυθεί το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αστυνομίας Αναστάσιο Αβραντίνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ