Είναι ένα ραφινάτο πιάτο, απαιτεί καλά προϊόντα.
Μη φοβηθείτε, βάλτε βούτυρο και κρέμα γάλακτος, όπως λέει η αυθεντική συνταγή.
Υλικά
- 800 γραμμάρια ταλιατέλες
- 400 γραμμάρια σολωμός καπνιστός
- 1 κρεμμύδι
- Χυμό 1/2 λεμονιού
- 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
- 20 γραμμάρια βούτυρο
- Λίγο άνιθο ψιλοκομμένο ή σχοινόπρασο
- Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
- Βράστε τις ταλιατέλες, όπως λέει το πακέτο
- Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και ροδίστε το με το βούτυρο σε μια κατσαρόλα
- Προσθέστε τον χυμό λεμονιού
- Κόψτε τον σολωμό σε κύβους και ρίξτε το στην κατσαρόλα, αφήστε τον να ροδίσει
- Ρίξτε μέσα την κρέμα γάλακτος και αφήστε να βράσει για 2-3 λεπτά,αλάτι και πιπέρι
- Σε βαθιά πιάτα τοποθετήστε όμορφα τις ταλιατέλες
- Ρίξτε από πάνω άφθονη σάλτσα, λίγο άνιθο ψιλοκομμένο και πιπέρι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο