Κάηκε ζωντανή στην αυλή του σπιτιού της - iefimerida.gr

Κάηκε ζωντανή στην αυλή του σπιτιού της

Πάτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο βρήκε μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα, όταν κάηκε ζωντανή στην αυλή του σπιτιού της μπροστά στα μάτια των γειτόνων της οι οποίοι δεν πρόλαβαν να την βοηθήσουν.

Η άτυχη Μαρία Τσουκαλά, διέμενε μόνη σε μονοκατοικία της 3ης Ορειβατικού κοντά στην πλατεία Μαρούδα, και τυλίχθηκε στις φλόγες όταν άναψε το γκαζάκι για να ζεστάνει το φαγητό της!

Οι φλόγες πήδηξαν στα ρούχα της και η 70χρονη γυναίκα βγήκε στην αυλή του σπιτιού της παρά τα κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, καλώντας σε βοήθεια. Περαστικοί που την άκουσαν και γείτονες έσπευσαν για να τη βοηθήσουν αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν καθώς η άτυχη γυναίκα υπέκυψε.

«Ήταν σοκαριστικό αυτό που συνέβη. Βγήκα έξω ακούγοντας τις φωνές και είδα την κυρά Μαρία να φλέγεται μες την αυλή της», λέει στο dete.gr μία γειτόνισσα της ηλικιωμένης.

Στην περιοχή έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και αξιωματικοί της υπηρεσίας οι οποίοι διεξάγουν έρευνα για να επιβεβαιώσουν τα αίτια της φωτιάς και της τραγικής κατάληξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ