Το παράκανε η Πίπα Μίντλετον: Μετά την κοπέλα του πρίγκιπα Χάρι, δεν θα καλέσει στον γάμο ούτε την κοπέλα του κουνιάδου της [εικόνες] - iefimerida.gr

Το παράκανε η Πίπα Μίντλετον: Μετά την κοπέλα του πρίγκιπα Χάρι, δεν θα καλέσει στον γάμο ούτε την κοπέλα του κουνιάδου της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως η Πίπα Μίντλετον έχει πάρει πολύ στα σοβαρά τις προετοιμασίες του γάμου της και ειδικά αυτή της λίστας των καλεσμένων.

Μπορεί, λοιπόν, στον γάμο της αδελφή της και Δούκισσας του Κέμπριτζ να πήγε όλη η ελίτ της Βρετανίας και όχι μόνο, αλλά εδώ τον πρώτο λόγο τον έχει η Πίπα.

Με τα βρετανικά μέσα να αναφέρουν πρώτα πως η Πίπα Μίντλετον δεν θα καλέσει την σύντροφο του Πρίγκιπα Χάρι στον γάμο της, η ίδια φαίνεται πως απαγόρευσε και στον αδελφό του γαμπρού (και μελλοντικού άντρα της) να φέρει την κοπέλα του.

A post shared by Move Notícias (@movenoticias) on Apr 5, 2017 at 4:30am PDT

Κάνοντας, λοιπόν, τα πάντα για να είναι εκείνη η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, η Πίπα φαίνεται να μην θέλει για καλεσμένες στο γάμο της ούτε την καλλονή ηθοποιό Μέγκαν Μάρκλ και σύντροφος του Χάρι, ούτε το μοντέλο που έχει κλέψει την καρδιά του κουνιάδου της.

Ένας καλεσμένος στον γάμο της αδελφής της Κέιτ ανέφερε στην «The Sun» πως η σχέση του Μάθιου Σπένσερ με την Βογκ είναι πολύ φρέσκη ακόμη και έτσι δεν θα ήταν σωστό να είναι καλεσμένη, ενώ βγαίνουν μόνο μερικούς μήνες.

A post shared by voguewilliams (@voguewilliams) on Feb 4, 2017 at 3:16am PST

A post shared by voguewilliams (@voguewilliams) on Apr 3, 2017 at 4:46am PDT

Κάτι τέτοιο βέβαια φαίνεται πως δεν άρεσε στον αδελφό του γαμπρού, ο οποίος μόλις έμαθε πως θα πάει μόνος του στον γάμο... σήκωσε το φρύδι του.

Από την πλευρά του μοντέλου, πηγές αναφέρουν πως το 31χρονο μοντέλο έτσι κι αλλιώς δεν θα παρευρισκόταν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

A post shared by hola.com México (@hola_mx) on Apr 2, 2017 at 12:36pm PDT

Γενικά η Πίπα Μίντλετον προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο της με τον Τζέιμς Μάθιου, ο οποίος θα γίνει σε περίπου έναν μήνα. Όλοι κρατούν σιγήν ιχθύος τόσο για τις λεπτομέρειες του γάμου, όσο και για τους καλεσμένους και το νυφικό.

Πάντως αναμένεται να είναι ένας πολύ χλιδάτος γάμος, αν σκεφτεί κανείς πως ο εκατομμυριούχος τραπεζίτης είχε κάνει πρόταση στην Πίπα Μίντλετον με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 200.000 δολάρια (αφού πρώτα είχε πάρει την άδεια του πατέρα της).

A post shared by Sawako Helmet (@sawakofuruno) on Mar 24, 2017 at 10:08am PDT

Το ζευγάρι μένει μαζί εδώ και αρκετό καιρό, ενώ το μπάτσελορ πάρτι της νύφης έχει ήδη γίνει με την Πίπα, την Κέιτ και τις φίλες της να έχουν πάει για σκι στην Γαλλία, τις μέρες που ο Ουίλιαμ πάρταρε ξέφρενα στις Άλπεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πίπα Μίντλετον γάμος καλεσμένοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ