Κατατέθηκε και ψηφίζεται άμεσα στη Βουλή η τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Κατατέθηκε και ψηφίζεται άμεσα στη Βουλή η τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του ονείρου της φτάνει η ΑΕΚ. Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, η τροπολογία προκειμένου να δοθεί λύση στο θέμα των υψομέτρων του νέου γηπέδου της Ένωσης.

Η διαδικασία του κατεπείγοντος σημαίνει ότι θα περάσει άμεσα σε ψηφοφορία, οπότε κάπου εδώ φαίνεται πως ολοκληρώνεται η προσπάθεια της διοίκησης της ΑΕΚ για την ανέγερση της Αγια-Σοφιάς.

Η συγκεκριμένη τροπολογία εντάχθηκε στο νομοσχέδιο που αφορά τους δασικούς χάρτες και φέρει τις υπογραφές πέντε υπουργών.

Αυτό βγάζει ουσιαστικά εκτός «εξίσωσης» τον δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο, ο οποίος είχε αντίθετη άποψη μέχρι σήμερα για τις υψομετρικές μελέτες.

Αμέσως μετά την ψήφιση θα δημοσιευτεί σε ΦΕΚ και τίθεται σε ισχύ εντός 10 ημερών, κάτι που σημαίνει πως κάθε Δήμος δεν θα έχει υποχρέωση να εγκρίνει την υψομετρική μελέτη για αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη την χώρα χωρητικότητας άνω των 15.000 θεατών. Αυτόματα εκδίδεται η άδεια και μπορούν πλέον να ξεκινήσουν τα έργα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ γήπεδο τροπολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ