Ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός στην Μόσχα - Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ με το βλέμμα στο Final-4 - iefimerida.gr

Ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός στην Μόσχα - Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ με το βλέμμα στο Final-4

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει από το βράδυ της Πέμπτης τον αντίπαλό του στα πλέι-οφ της Euroleague και απόψε (22:00, ΕΡΤ) δίνει το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, στην Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Χωρίς τους Λοτζέσκι και Γκριν, ο Ολυμπιακός θα ψάξει μια νίκη ψυχολογίας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να μπει με την αυτοπεποίθηση στα ύψη στην αναμέτρηση με την Εφές, στα πλέι-οφ.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά μάλιστα και οι δύο ομάδες πάρουν την πρόκριση για το Final-4 τοτε Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ θα συνθέσουν και το ένα ζευγάρι των ημιτελικών, ωστόσο το μυαλό των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν «ταξιδεύει» ακόμη τόσο μακριά.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να μοιραστεί ο χρόνος συμμετοχής, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι παίκτες σε μια αναμέτρηση δίχως βαθμολογικό κίνητρο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΤΣΣΚΑ Μόσχας Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ