Σόιμπλε: Η επίτευξη συμφωνίας απαιτεί λίγες ακόμη ημέρες - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Η επίτευξη συμφωνίας απαιτεί λίγες ακόμη ημέρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η επίτευξη συμφωνίας απαιτεί λίγες ακόμη ημέρες» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσερχόμενος στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup, στη Μάλτα.

«Έχουμε ήδη καλύψει το μεγαλύτερο μέρος, αλλά χρειαζόμαστε λίγες ακόμη ημέρες» είπε εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Επιπλέον, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών εστίασε στην ανάγκη επίτευξης συμφωνίας μεταξύ των δανειστών για τα δημοσιονομικά μεγέθη του ελληνικού προγράμματος.

Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε ότι «οι προβλέψεις του ΔΝΤ για το πρωτογενές πλεόνασμα είναι πάντα λίγο πιο απαισιόδοξες από τις αντίστοιχες της Κομισιόν».

Τέλος, αναφερόμενος στην κριτική εις βάρος του Γερούν Ντέισελμπλουμ, με αφορμή τις δηλώσεις του για τις χώρες του Νότου, ο Γερμανός υπουργός επεσήμανε ότι ο Ολλανδός συνάδελφός του είναι «προφανώς το θύμα» ή «ο στόχος μίας αρνητικής εκστρατείας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σόιμπλε Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ