Μικρό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα προτείνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης - iefimerida.gr

Μικρό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα προτείνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Γιώργος Καρατζαφέρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παράδειγμα της Ιταλίας προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, να ακολουθήσει η Ελλάδα, λέγοντας πως το κυβερνητικό σχήμα θα έπρεπε να αλλάξει και να γίνει μικρό και ευέλικτο.

Με δήλωσή του σήμερα το απόγευμα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε επίσης ότι οι εκλογές «επιβάλλεται να πάνε πίσω», ενώ είπε ότι «δεν μπορούμε να έχουμε τον βρόχο των εκλογών και να καλέσουμε τους βουλευτές να πάρουμε δυσάρεστα, απαραίτητα όμως, για τους χρηματοδότες μας, μέτρα».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ήταν απαραίτητη η εν εξελίξει συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, και είπε ότι ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι «οι κατ' ιδίαν διαπραγματεύσεις βλάπτουν γιατί μας παραπέμπουν στο διαίρει και βασίλευε», εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα στα δύσκολα βρίσκει λύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ