«Στην Ελλάδα έχουν λεφτά για τανκς...αλλά δεν έχουν για βιβλία και συντάξεις» - iefimerida.gr

«Στην Ελλάδα έχουν λεφτά για τανκς...αλλά δεν έχουν για βιβλία και συντάξεις»

«Στην Ελλάδα έχουν λεφτά για τανκς...αλλά δεν έχουν για βιβλία και συντάξεις»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στην Ελλάδα έχουν λεφτά για τανκς...αλλά όχι για βιβλία». Αυτό είναι ένα απόσπασμα από το σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Χάντελσμπλαντ η οποία με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολιάζει τον σχεδιασμό της κυβέρνησης να αγοράσει 400 άρματα τύπου Πάντσερ.

«Η Αθήνα εξαρτάται από τα κεφάλαια που αντλεί από την ΕΕ και το ΔΝΤ. Ως εκ τούτου θα πρέπει να μειώσει τις συντάξεις και τους μισθούς των πολιτών της, πετώντας στην πυρά δεκάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους.

Μάλιστα την ίδια ώρα,συνεχίζει ο αρθρογράφος της Χάντελσμπλαντ «ενώ η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, πολλά ελληνικά σχολεία δεν έχουν καν βιβλία, τα κρατικά νοσοκομεία σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχουν ούτε επιδέσμους και οι ένοπλες δυνάμεις χρωστάνε στα ΕΛ.ΠΕ. δισεκατομμύρια, η ελληνική κυβέρνηση αποφασίζει να ξοδέψει πολλά δισ. για 400 παροπλισμένα άρματα μάχης των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, τα περισσότερα από τα οποία παραμένουν παρατημένα από το 1991 και τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ