Ρόδος: 53χρονος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε οπλοστάσιο - iefimerida.gr

Ρόδος: 53χρονος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε οπλοστάσιο

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου όταν αποφάσισαν να επέμβουν στην οικία 53χρονου προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνα.

Στην κατοικία του 53χρονου στην περιοχή της Ιαλυσού, για τον οποίο οι πληροφορίες που είχαν στην κατοχή τους οι αρχές έδειχναν πως διακινούσε ναρκωτικά, ωστόσο στο σπίτι του έκρυβε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο.

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους συνολικού βάρους 622,4 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά στην πορεία της έρευνας βρέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι διαμετρήματος 0,45 χιλιοστών και 92 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος, τέσσερα αεροβόλα τυφέκια, ένα ξίφος με λάμα μήκους 0,77 εκατοστών και δύο μαχαίρια με λάμες μήκους 0,17 και 0,35 εκατοστών.

Να σημειωθεί πως ο 53χρονος ημεδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Του ασκήθηκε δίωξη για αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ το πιστόλι που είχε στην κατοχή του θα αποσταλεί για βαλλιστική εξέταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρόδος Ναρκωτικά Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ