Παππάς για το ταξίδι: Με τη Βενεζουέλα πριν την περιδίνηση είχαν αναπτύξει σχέσεις πολλές χώρες - iefimerida.gr

Παππάς για το ταξίδι: Με τη Βενεζουέλα πριν την περιδίνηση είχαν αναπτύξει σχέσεις πολλές χώρες

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη μάχη Βενιζέλου-Παππά στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής βρέθηκε σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για θέματα της ΕΡΤ.

Ωστόσο, μίλησε και για τη συγκεκριμένη υπόθεση, με δεδομένο ότι η ΝΔ έχει ζητήσει την παρουσία του στη συγκεκριμένη επιτροπή. «Η παρουσία μου εδώ υποδηλώνει ότι οποτεδήποτε είμαι στη διάθεση της επιτροπής. Ας κάνει εξεταστική η ΝΔ ας κάνει και προανακριτική. Η ΝΔ μιλάει για ένα ταξίδι που έγινε το 2013 και μακάρι να είχε φέρει περισσότερα αποτελέσματα. Με τη Βενεζουέλα πριν από τη περιδίνηση είχαν αναπτύξει σχέσεις πολλές χώρες. Η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά είχε επιλέξει να μην το κάνει. Είναι αυτονόητο πως ελληνικές εταιρείες και μάλιστα στο χώρο των πετρελαιοειδών να επιδιώκουν να έχουν τέτοιου τύπου σχέσεις. Είπα ότι και η χώρα μας θα μπορούσε να έχει επωφεληθεί αν δεν υπήρχε τόσο στενή θεώρηση. ΗΠΑ, Ισπανία , Πορτογαλία και άλλες χώρες έχουν πολύ μεγάλου όγκου εμπορικές σχέσεις. Δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό», είπε ο κ. Παππάς.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής θα απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το ταξίδι του στη Βενεζουέλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ