Φόβοι για «στημένα» και παράνομα στοιχήματα στους Ολυμπιακούς του 2012 - iefimerida.gr

Φόβοι για «στημένα» και παράνομα στοιχήματα στους Ολυμπιακούς του 2012

Φόβοι για «στημένα»  και παράνομα στοιχήματα στους Ολυμπιακούς του 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Προσέξτε τους στημένους αγώνες». Αυτή την αυστηρή προειδοποίηση...αλλά και τις πληροφορίες της μετέφερε στους διοργανωτές των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου, η Ιντερπόλ.

Μετά τα κρούσματα ντόπινγκ που τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας σε διεθνείς αγώνες οι υπεύθυνοι έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν και τα κυκλώματα παράνομων στοιχημάτων.

"Πρέπει να πιστέψω ότι αφού συμβαίνει τόσο πολύ στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι υπάρχει κίνδυνος να συμβεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες" δήλωσε ο Ρόναλντ Νομπλ, γενικός γραμματέας της διεθνούς αστυνομικής υπηρεσίας που εδρεύει στη Γαλλία.

Ο κ. Νομπλ ανέφερε ακόμη ότι και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (IOC) έχει εκφράσει την ανησυχία του σχετικά με τα αντικανονικά ή παράνομα στοιχήματα που είναι πιθανό να γίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η Betfair, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχήματος παγκοσμίως πάντως συμφώνησε να δώσει πληροφορίες στην IOC προκειμένου να εντοπιστούν παράνομα στοιχήματα.

"Αυτό που διαπιστώνουμε τον τελευταίο καιρό είναι ότι τα στοιχήματα επικεντρώνονται όχι μόνο στο αποτέλεσμα αλλά και στο αν θα συμβεί κάτι ασυνήθιστο κατά τη διάρκεια του αγώνα" πρόσθεσε ο κ. Νομπλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ