Ο Ιγκουαΐν απέκλεισε μόνος του τη Νάπολι - «Αφιέρωσε» τα γκολ στον πρόεδρο των «παρτενοπέι» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ιγκουαΐν απέκλεισε μόνος του τη Νάπολι - «Αφιέρωσε» τα γκολ στον πρόεδρο των «παρτενοπέι» [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν αποτελεί τον «προδότη» για τον ιταλικό Νότο μετά την μεταγραφή του από τη Νάπολι στη Γιουβέντους ωστόσο με τα δύο γκολ που σημείωσε στον αγώνα ρεβάνς στα ημιτελικά του Κυπέλλου, έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό στην «Μεγάλη Κυρία».

Το 3-1 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε πολλά περιθώρια στη Νάπολι και η κατάσταση έγινε πιο δύσκολη μετά το γκολ που πέτυχε ο Ιγκουαϊν. Ο Αργεντινός δεν πανηγύρισε σεβόμενος την πρώην ομάδα του ωστόσο έδειξε με το δάχτυλο τον ιδιοκτήτη των «παρτενοπέι», Ντε Λαουρέντις σαν να ήθελε να πει πως δικό του φταίξιμο ήταν όλα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι με το σήριαλ της μεταγραφής.

Η Νάπολι στο 2ο μέρος αντέδρασε και ισοφάρισε όμως ο Ιγκουαϊν χτύπησε ξανά, καθαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι μπορεί να έφτασαν στην ανατροπή του σκορ λίγο πριν το ματς φτάσει στο τελευταίο 20λεπτο ωστόσο χρειάζονταν ακόμη δύο γκολ για την πρόκριση, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάπολι Γιουβέντους Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ