Σε πέντε μήνες θα είναι έτοιμος ο φράχτης στο Έβρο - iefimerida.gr

Σε πέντε μήνες θα είναι έτοιμος ο φράχτης στο Έβρο

Σε πέντε μήνες θα είναι έτοιμος ο φράχτης στο Έβρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση ανάθεσης για την κατασκευή του φράχτη στον Έβρο, για την παρεμπόδιση της διελευσης λαθρομεταναστών, μεταξύ της αρμόδιας Διεύθυνσης Τεχνικών της Ελληνικής Αστυνομίας και της αναδόχου εταιρείας.

Σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης το έργο θα έχει ολοκληρωθεί από την ανάδοχο «ΔΑΓΡΕΣ ΑΤΕ» σε πέντε μήνες. Υπενθυμίζεται ότι στόχος του φράκτη (τεχνητού αποτρεπτικού εμποδίου στην επίσημη γλώσσα της σύμβασης) είναι η παρεμπόδιση της αθρόας λαθρομετανάστευσης από το ποτάμι του Έβρου.

Απαντώντας στους επικριτές τους που μιλούσαν για ένα έργο που δεν θα γίνει ποτέ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, τόνισε σήμερα ότι «η σημερινή υπογραφή είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που υποστήριξαν ότι το έργο αυτό δεν θα ξεκινήσει ποτέ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ