Συνάντηση Μητσοτάκη- Λεβέντη: Σε ποια ζητήματα συμφώνησαν - iefimerida.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη- Λεβέντη: Σε ποια ζητήματα συμφώνησαν

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.

Στη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Λεβέντη συζητήθηκαν:

  • Η σημαντική υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών, απόρροια του κλίματος αβεβαιότητας στην πραγματική οικονομία της χώρας με βαρύτατες ευθύνες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
  • Το δυσβάσταχτο κόστος που πληρώνουν καθημερινά οι πολίτες από την μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.
  • Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα η ελληνική κοινωνία και η ελληνική οικονομία.

Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Λεβέντης συμφώνησαν στην ανάγκη υλοποίησης ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων στην Οικονομία, στη Δημόσια Διοίκηση, στην Παιδεία. Αυτές οι μεταρρυθμίσεις θα υπερβαίνουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Μνημόνιο και θα επεκτείνονται σε όλους τους τομείς. Το εθνικό σχέδιο περιλαμβάνει βαθιές τομές στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος.

Κατά την είσοδό του στο γραφείο του στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε με χιούμορ προς τον κ. Λεβέντη: «Έχεις φαίνεται περισσότερο ενδιαφέρον από τους άλλους αρχηγούς, ήλθαν περισσότεροι φωτογράφοι».

Επίσης, του είπε ότι το πρωί ήταν στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε τη Γεωργική Σχολή, όπου γίνεται καλή δουλειά.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη εάν θα δει τα παιδιά του και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε ότι «θα φύγει την Παρασκευή και θα επιστρέψει την Κυριακή», γιατί υπάρχουν οι εξεταστικές από τη Μεγάλη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ