«Καρφιά» Ζλάταν προς τη Γιουνάιτεντ - «Δεν ήρθα να σπαταλήσω το χρόνο μου» - iefimerida.gr

«Καρφιά» Ζλάταν προς τη Γιουνάιτεντ - «Δεν ήρθα να σπαταλήσω το χρόνο μου»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα αποτυχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η αδυναμία να εκμεταλλευτεί το «Ολντ Τράφορντ» φαίνεται πως προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ, ο οποίος επέστρεψε με γκολ μετά από απουσία τριών αγωνιστικών λόγω τιμωρίας, δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε πως ο σύλλογος θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει βλέψεις για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει.

«Δεν είμαι 20 ετών με 10 χρόνια καριέρας μπροστά μου. Πιθανότατα θα αγωνίζομαι για δύο με τρία χρόνια οπότε τα πάντα εξαρτώνται από το όραμα του συλλόγου, γιατί δεν ήρθα για να σπαταλήσω το χρόνο μου.

Αν θες να κερδίσεις περισσότερα, πρέπει να δημιουργήσεις περισσότερα», τόνισε ο Ιμπραϊμοβιτς στέλνοντας ουσιαστικά και ένα μήνυμα προς τη διοίκηση ενόψει της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ