Αδωνις: Το ΚΕΕΛΠΝΟ πληρώνει 9.300 ευρώ το μήνα για τη φύλαξη του γραφείου του Πολάκη; - iefimerida.gr

Αδωνις: Το ΚΕΕΛΠΝΟ πληρώνει 9.300 ευρώ το μήνα για τη φύλαξη του γραφείου του Πολάκη;

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερώτηση στη Βουλή κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής, ζητεί από τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό να απαντήσει σε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου» σύμφωνα με το οποίο το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. πληρώνει 9.300 € το μήνα για τη φύλαξη του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη.

Όπως επισημαίνει ο κ .Γεωργιάδης, «ο τακτικισμός και το σύνδρομο του πολιτικού κόστους που διακατέχουν τον κ. Πολάκη δεν τον αφήνουν να αποκαλύψει αν περιθάλπει σκάνδαλα στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.».

Έτσι ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ρωτά τον κ. Ξανθό αν έχει γίνει ανανέωση της σύμβασης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. με την εταιρία «Triple S ΕΠΕ», ποιος εισηγήθηκε την ανανέωση της εν λόγω σύμβασης, αν τηρήθηκαν οι διατάξεις του Δημόσιου Λογιστικού για τη διενέργεια του διαγωνισμού ή έγινε απευθείας ανάθεση, αν υπάρχει και άλλο τιμολόγιο για παροχή υπηρεσιών φύλαξης των κτιρίων του Υπουργείου εκτός από αυτό που αποκαλύπτει το δημοσίευμα και τέλος, για ποιο λόγο ο κ. Πολάκης χρειάζεται επιπλέον φύλαξη στο γραφείο του;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ