Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον δε θα ζητήσει αποζημίωση από τον γιατρό - iefimerida.gr

Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον δε θα ζητήσει αποζημίωση από τον γιατρό

Μάικλ Τζάκσον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον επέλεξε να μην διεκδικήσει αποζημίωση από τον γιατρό που παρακολουθούσε τον εκλιπόντα τραγουδιστή και ο οποίος έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα TMZ.

Η απόφαση της οικογένειας σημαίνει ότι οι εισαγγελείς δεν θα διεκδικήσουν πλέον δικαστική αποκατάσταση από τον Κόνραντ Μάρεϊ, σύμφωνα με την TMZ. Η σχετική ακροαματική διαδικασία που είχε οριστεί για την Δευτέρα αναβλήθηκε.

Στην αρχική αγωγή της η οικογένεια ζητούσε αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων για διαφυγόντα κέρδη από την περιοδεία This Is It του Μάικλ Τζάκσον, η οποία ματαιώθηκε λόγω του θανάτου του.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η οικογένεια αποφάσισε να μην διεκδικήσει αποζημίωση τώρα που φαίνεται ότι ο Μάρεϊ, του οποίου ανακλήθηκε η άδεια άσκησης επαγγέλματος, δεν θα μπορέσει να συγκεντρώσει τα χρήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ