Survivor: Αυτός είναι ο διάσημος πατέρας της Ελισάβετ από τους Μαχητές [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Αυτός είναι ο διάσημος πατέρας της Ελισάβετ από τους Μαχητές [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι στην ομάδα των Μαχητών αλλά η αλήθεια είναι ότι η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου Σκαι η δίδυμη αδερφή της Ειρήνη, η οποία έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι, δεν είναι τόσο άσημες.

Κόρες διάσημου ηθοποιού, με πορεία στον τηλεοπτικό αέρα, οι δίδυμες αλλά και τα 3 ακόμα τους αδέρφια έχουν εμπειρία από τα φώτα της δημοσιότητας.

Survivor: Αυτός είναι ο διάσημος πατέρας της Ελισάβετ από τους Μαχητές [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο πατέρας τους, Μιχάλης Αϊνατζιόγλου έχει εμφανιστεί σε συμπρωταγωνιστικούς ρόλους σε αρκετές σειρές, μεταξύ αυτών σε επεισόδια της αγαπημένης κωμωδίας του Mega «7 θανάσιμες πεθερές» αλλά και στη σειρά «Η ώρα η καλή», όπου υποδύθηκε τον φίλο της Κάρμεν Ρουγγέρη από την Πόλη.

Είχε πρωταγωνιστήσει και σε διαφημιστικό του Mega, όπου είχε υποδυθεί τον ιδιοκτήτη γραφείου τελετών.

Η Ελισάβετ δε, έχει συμμετάσχει και αυτή με τη σειρά της στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά δίπλα στον αείμνηστο Θανάση Βέγγο «Περί ανέμων και υδάτων» σε ηλικία μόλις 6 ετών, ενώ μαζί με την αδερφή της έχουν εμφανιστεί ακόμα στην ταινία «Ο καλύτερος μου φίλος» και στο τηλεοπτικό «Safe Sex».

Μεγαλώνοντας και πριν «καταταγεί» στο Survivor, έκανε και ένα πέρασμα από το βίντεοκλιπ του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Δεύτερη Φορά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Ελισάβετ μαχητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ