Μεντβέντεφ: «Ανοησίες» οι φήμες περί εμπλοκής μου σε σκάνδαλο διαφθοράς - iefimerida.gr

Μεντβέντεφ: «Ανοησίες» οι φήμες περί εμπλοκής μου σε σκάνδαλο διαφθοράς

Φωτογραφία: Sergei Karpukhin/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ανοησίες» χαρακτήρισε ο Ρώσος πρωθυπουργός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, όσα του καταλογίζουν από την αντιπολίτευση, περί εμπλοκής του ίδιου, την οικογένειάς του και φίλων του σε σκάνδαλο διαφθοράς.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αυτή η φημολογία είναι προϊόν πολιτικών και ιδιοτελών κινήτρων που έχουν καθαρά προεκλογικό χαρακτήρα.

Κατά την διάρκεια ομιλίας του σε επιχείρηση της πόλης Τάμποφσκ, ισχυρίστηκε πως αν αντιδρούσε κάθε φορά σε παρόμοιες προσωπικές επιθέσεις, δεν θα μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντα του ως πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει ανοσία σε τέτοιου είδους λασπολογία.

Επεσήμανε δε, ότι όλα αυτά τα πολιτικά σκευάσματα στοιχειοθετούνται από άτομα που από πίσω τους έχουν συγκεκριμένους χορηγούς, αναφερόμενος στον ηγέτη της εξωκοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης Αλεξάντρ Ναβάλνι, και στο βίντεο, που κυκλοφόρησε κατηγορώντας τον ότι απόκτησε ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών και διάφορες εταιρείες που διαχειρίζονται φίλοι και συγγενείς του.

Το συγκεκριμένο βίντεο δε, μετρά ήδη 14 εκατομμύρια προβολές.

Ο Ντμίτρι Μενβέντιεφ, ισχυρίσθηκε ότι οι συγκεκριμένοι πολιτικοί παρασύρουν την νεολαία, ωθώντας την να βγαίνει σε διαδηλώσεις για να παραβιάζει έτσι την νομοθεσία, χαρακτηρίζοντας τη στάση τους «ανέντιμη» που εξυπηρετεί ιδιοτελείς σκοπούς.

Πηγή: ΑΠΕ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεντβέντεφ ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ