Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα και θα κλείσει η διαπραγμάτευση - iefimerida.gr

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα και θα κλείσει η διαπραγμάτευση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ελπίζω η διαπραγμάτευση να κλείσει τον Μάιο. Θα τα υπογράψει όλα ο Τσίπρας και θα κλείσει η διαπραγμάτευση. Ωστόσο, τα μέτρα θα τα υλοποιήσει η επόμενη κυβέρνηση».

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα, μιλώντας στα Παραπολιτικά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Αναφερόμενος στον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, ο κ. Λεβέντης είπε ότι «υπάρχει σχέδιο από την αντιπολίτευση να στέψουν πρωθυπουργό τον Γιάννη Στουρνάρα, φυσικά ως μεταβατικό πρωθυπουργό, προκειμένου να μην υπογράψει ο πρωθυπουργός της Αριστεράς τα σκληρά μέτρα. Αν τα υπογράψει ο Τσίπρας ή ο οποιοσδήποτε, θα γίνει τότε σαν τον Γιώργο Παπανδρέου».

Μιλώντας για το ίδιο σενάριο, είπε επίσης ότι «στο κόλπο αυτό είναι και ο Κώστας Καραμανλής».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε και για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. «Θέλει να πάρει την εξουσία από τη Φώφη Γεννηματά, άσχετα εάν κάνει παρέα με τους άλλους, τους εκσυγχρονιστές. Η Γεννηματά στην ουσία είναι χωρίς κόμμα», δήλωσε για τον πρώην πρωθυπουργό, προσθέτοντας: «Ο κ. Σημίτης, εδώ που τα λέμε, είναι και αξιόλογος άνθρωπος, ωστόσο έχει κάνει και σοβαρά εγκλήματα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Λεβέντης σημείωσε ότι «εάν δεν έρθουν επενδύσεις, θα βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στο Grexit».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ