Bild: Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία -Το φτωχό και υπερχρεωμένο κρατίδιο που είναι «η Ελλάδα της Γερμανίας» - iefimerida.gr

Bild: Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία -Το φτωχό και υπερχρεωμένο κρατίδιο που είναι «η Ελλάδα της Γερμανίας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας είναι «η Ελλάδα της Γερμανίας», όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Η γερμανική εφημερίδα στην ιστοσελίδα της κάνοντας γερμανοελληνικές συγκρίσεις αυτή τη φορά με αφορμή την έναρξη της θερμής φάσης του προεκλογικού αγώνα στη Ρηνανία Βεστφαλία, επισημαίνει ότι το κρατίδιο με 180 εκ. χρέος είναι ο βασιλιάς του χρέους στη Γερμανία, όπως είναι και η Ελλάδα στην ευρωζώνη.

Υπό τον τίτλο: «Η Ελλάδα της Γερμανίας» και υπότιτλο: «Ρεκόρ χρέους, το υψηλότερο ποσοστό παιδικής φτώχειας...», η γερμανική εφημερίδα συγκρίνει το πολυπληθέστερο γερμανικό κρατίδιο με την Ελλάδα.

Και επικαλείται τον επικεφαλής του Ινστιτούτου IFO του Μονάχου Κλέμενς Φουστ που καταλογίζει αδυναμίες στην ανάπτυξη, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην Ελλάδα.

Πηγή: Deutsche Welle

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bild Ρηνανία-Βεστφαλία χρέος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ