Οι 5 τροφές που απαγορεύεται να φας πριν κοιμηθείς - iefimerida.gr

Οι 5 τροφές που απαγορεύεται να φας πριν κοιμηθείς

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για κάποιο λόγο, τα βραδινά σνακ την ώρα που παρακολουθούμε τηλεόραση είναι τόσο ταιριαστά όσο και τα ποπ κορν στο σινεμά.

Είναι γνωστό πως η μεταβολική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού μειώνεται σημαντικά όσο περνάει η ημέρα –οπότε καταλαβαίνετε πως ό,τι φάτε το βράδυ θα δυσκολευτεί να φύγει από το σώμα σας- όμως υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που θα κάνουν αυτή τη διαδικασία ακόμη πιο δύσκολη, αν θέλετε να χάσετε βάρος.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ορισμένες απολαύσεις που αν καταναλωθούν πριν τον ύπνο θα σας προκαλέσουν αϋπνίες και πρέπει να γνωρίζετε πως ο καλός ύπνος είναι το νούμερο 1 μυστικό για την απώλεια βάρους. Αν δεν καταφέρετε να κοιμηθείτε λοιπόν, την επόμενη ημέρα τα επίπεδα των ορμονών που συμβάλλουν στην καύση του λίπους σας θα είναι αρκετά μειωμένα –και κουρασμένα, όπως κι εσείς.

Δεν χρειάζεται να κόψετε τελείως την αγαπημένη σας συνήθεια! Απλώς αποφύγετε συγκεκριμένες τροφές και δείτε τα αποτελέσματα στο σώμα σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σνακ τροφές δίαιτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ