«Σταμάτησα να κάνω σεξ με την/τον σύζυγό μου» -Ζευγάρια αποκαλύπτουν τους πραγματικούς λόγους που παραιτήθηκαν από το... άθλημα - iefimerida.gr

«Σταμάτησα να κάνω σεξ με την/τον σύζυγό μου» -Ζευγάρια αποκαλύπτουν τους πραγματικούς λόγους που παραιτήθηκαν από το... άθλημα

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια μακροχρόνια σχέση είναι η αποχή από το σεξ.

Εχεις πατήσει τα τριάντα και είσαι ακόμα σινγκλ. Ο «τοίχος» σου στο facebook γεμίζει διαρκώς με δημοσιεύσεις φίλων και γνωστών σου που είτε έχουν χορέψει το χορό του Ησαΐα είτε βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση και περνούν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους.

Πριν ζηλέψεις, θα πρέπει να ξέρεις ότι πολλές φορές δεν είναι όλα τόσο ρόδινα, όσο φαίνονται!

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των μακροχρόνιων σχέσεων είναι το σεξ που στην αρχή γίνεται «σιγουράκι» και μετά αποτελεί παρελθόν και για αυτό αποφάσισαν να μιλήσουν στο Reddit 8 ζευγάρια, που αποκάλυψαν τους λόγους για τους οποίους έπαψαν να ρίχνουν στο κρεβάτι τη /το σύζυγο τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο BOVARY.GR, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέσεις σεξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ