Βούτσης: Η αξιολόγηση θα κλείσει πριν το τέλος Μαΐου [βίντεο] - iefimerida.gr

Βούτσης: Η αξιολόγηση θα κλείσει πριν το τέλος Μαΐου [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά στην τελευταία φάση της διαπραγμάτευσης, το λένε όλες οι εκτιμήσεις» ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης σε δηλώσεις του πριν την εκδήλωση με θέμα “Πολιτικές εξελίξεις”, που διοργανώνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

«Είμαι αισιόδοξος ότι η συνολική συμφωνία η οποία θα γίνει, θα δίνει πολλές δυνατότητες, θα αφήνει πολλές ευκαιρίες και θα δίνει την ικανότητα για την ανάπτυξη ενός ικανού κοινωνικού πακέτου που θα αντισταθμίζει τις επόμενες μετά από ένα δύο χρόνια τις μειώσεις με επιπτώσεις στον κοινωνικό τομέα» τόνισε.

Ερωτηθείς για αυτό που είπε ο κ. Ντάισεμπλουμ ότι δεν θα κλείσει η αξιολόγηση μέχρι τις 7 Απριλίου είπε δεν ισχύει κάτι τέτοιο. «Εργαζόμαστε όσο το δυνατό πιο σκληρά για να κλείσει πιο γρήγορα η αξιολόγηση. Θα κλείσει πριν το τέλος του Μαΐου»

Πηγή: thessnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ