Ανήλικοι ξυλοκοπούσαν άγρια μαθητή και η 15χρονη βιντεοσκοπούσε [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανήλικοι ξυλοκοπούσαν άγρια μαθητή και η 15χρονη βιντεοσκοπούσε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που ένα αγόρι έπεφτε θύμα άγριο ξυλοδαρμού μία νεαρή κοπέλα αντί να τον βοηθήσει έβγαλε το κινητό και άρχισε να βιντεοσκοπεί το περιστατικό. Έξι 15χρονοι χτυπούσαν με κλωτσιές, μπουνιές και έσερναν στο δρόμο από τα μαλλιά ένα συνομήλικο τους ασιατικής καταγωγής και η κοπέλα αντί να καλέσει κάποιον σε βοήθεια τραβούσε βίντεο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα σοκάκι του Σικάγο και σύμφωνα με την αστυνομία η 15χρονη ήταν το δόλωμα για να βρεθεί το θύμα στο σοκάκι πίσω από ένα δημοτικό σχολείο, όπου τον περίμεναν οι υπόλοιποι της συμμορίας. Αφού τον έδειραν, του έκλεψαν τα χρήματα που είχε πάνω του και τα αθλητικά του παπούτσια.

Η επίθεση έγινε το απόγευμα της Κυριακής και το βίντεο ανέβηκε στο YouTube λίγη ώρα μετά, οδηγώντας την αστυνομία στα ίχνη της. Οι έξι από τους επτά δράστες διώκονται ως ανήλικοι, ενώ ένας 17χρονος διώκεται ως ενήλικος για κλοπή και για βιαιοπραγία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ