Λάρισα: Το 6ο Motor Festival ανοίγει τις πύλες του [βίντεο] - iefimerida.gr

Λάρισα: Το 6ο Motor Festival ανοίγει τις πύλες του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε η μεγάλη γιορτή του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, το 6o Motor Festival.

Στη Σκεπαστή Νεάπολης της Λάρισας άνοιξε σήμερα η αυλαία του πιο φαντασμαγορικού event της μηχανοκίνησης θα ανοίξει με το Opening party και τα σόου θα συνεχιστούν αύριο και μεθαύριο.

Το Σάββατο1 Απριλίου και την Κυριακή 2 Απριλίου στη Σκεπαστή Νεάπολης οι πόρτες θα ανοίξουν από το πρωί και το φιλοθέαμον κοινό θα μπορεί από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ να βιώσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Αναρίθμητα σόου από τους εκατοντάδες αθλητές που θα μετάσχουν στο 6Motor Festival, 350 εκθεσιακά οχήματα, 100 εκθεσιακά περίπτερα, test drive, μαθήματα δεξιοτεχνίας, κλήρωση δώρων κάθε μία ώρα, dance show είναι όσα μεταξύ άλλων θα απολαύσουν οι θεατές που θα βρεθούν στη Σκεπαστή για να αποτελέσουν κι εκείνοι μέρος της μεγαλύτερης γιορτής της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Motor Festival Λάρισα 2017
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ