«Έπαιξαν μπουνιές» για τα μάτια μίας Ρουμάνας - iefimerida.gr

«Έπαιξαν μπουνιές» για τα μάτια μίας Ρουμάνας

Έλληνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια ήρθαν δύο άνδρες όταν ο ένας «πείραξε» την συνοδό του άλλου, με συνέπεια ο ένας να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Όπως δημοσιεύει το cretalive.gr, ένας 51χρονος Έλληνας πήγε σε ένα μπαρ να διασκεδάσει. Εκεί είδε μία γυναίκα από την Ρουμανια η οποία συνοδεόταν από έναν συμπατριώτη της.

Ο 51χρονος άνδρας «πείραξε» την γυναίκα και ο συνοδός της αποφάσισε να την «υπερασπιστεί».

Πληροφορίες λένε ότι ο Ρουμάνος πήρε σηκωτό τον άνδρα, ο οποίος μάλιστα υποφέρει από κάποιο είδος αναπηρίας στη σπονδυλική στήλη από παλιότερο ατύχημα.

Αφού τον έβαλε σε ένα αυτοκίνητο, τον οδήγησε σε ερημική τοποθεσία έξω από το Ασήμι, όπου φέρεται να τον ξυλοκόπησε άγρια, στέλνοντάς τον αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και μετά στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ως και σήμερα, στη νευροχειρουργική κλινική.

Σύμφωνα με όσα μαρτυρούν συγγενείς του άνδρα, το θύμα συνοδεία συγγενικών του προσώπων πήγε στο Α.Τ. Πύργου, καταγγέλλοντας το βάναυσο ξυλοδαρμό του, ωστόσο ο Ρουμάνος που του προκάλεσε τις σωματικές βλάβες δε συνελήφθη, παρά μόνο την επόμενη ημέρα, και αφού σύμφωνα με το Cretalive, περίπου 60 συγγενείς του θύματος πήγαν ... με άγριες διαθέσεις έξω από το μπαρ της Ρουμάνας, ζητώντας της να τους «παραδώσει» το φίλο της.

Η Ρουμάνα, διακρίνοντας το «μπαρούτι» στην ατμόσφαιρα, ειδοποίησε την αστυνομία, που συνέλαβε το φερόμενο ως δράστη, ο οποίος ωστόσο αφού οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ