Ξέσπασε «πόλεμος» στη FIFA με την τιμωρία του Μέσι - Κατηγορούν τους Βραζιλιάνους - iefimerida.gr

Ξέσπασε «πόλεμος» στη FIFA με την τιμωρία του Μέσι - Κατηγορούν τους Βραζιλιάνους

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει ξεσπάσει με την τιμωρία του Λιονέλ Μέσι από την FIFA λόγω της επίθεσης στον βοηθό του αγώνα με την Χιλή. Οι κατηγορίες προς τους Βραζιλιάνους.

Ο Λιονέλ Μέσι τιμωρήθηκε με ποινή 4 αγωνιστικών από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA εξαιτίας της επίθεσής του στον βοηθό, μετά τη λήξη του αγώνα της Αργεντινής με την Χιλή.

Ωστόσο αυτή η επίθεση δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. Άλλωστε όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και στο βίντεο, ο βοηθός χαιδεύει τον Μέσι προσπαθώντας να τον ηρεμήσει παρά το γεγονός ότι αυτός τον βρίζει αισχρά λέγοντάς του «Γα$# εσένα και το μ@%^ της μάνας σου».

Ο Βραζιλιάνος ρέφερι Σάντρο Ρίτσι δεν έγραψε το παραμικρό, ίσως γιατί δεν του το μετέφερε ο βοηθός του, ίσως γιατί θέλησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Μέσι.

Ωστόσο, όταν κυκλοφόρησε η επίμαχη σκηνή και το βίντεο έγινε viral, υπήρξε παρέμβαση. Οπως αναφέρει ο Τύπος της Αργεντινής, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτητών της CΟΝΜΕΒΟL, Ουίλσον Σενέμε εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στον συμπατριώτη του διαιτητή του αγώνα και ήταν αυτός που μεσολάβησε ώστε να υπάρξει τιμωρία μέσω του βίντεο.

Η ποινή ήταν τόσο άμεση που ο Μέσι δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Βολιβία ενώ από πολλούς θεωρήθηκε εξοντωτική. Ο Μέσι θα χάσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Αργεντινής και θα επιστρέψει μονάχα για το τελευταίο ματς με το Εκουαδόρ, στο οποίο όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση δεν αποκλείεται να κρίνεται και η πρόκριση...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι Αργεντινή βραζιλία Fifa
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ