Παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων ζητά ο πρόεδρος του ΔΣΑ - iefimerida.gr

Παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων ζητά ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστολή απέστειλε ο Πρόεδρος Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος Β. Αλεξανδρής στον Πρόεδρο του ΕΦΚΑ ζητώντας την άμεση λήψη απόφασης σχετικά με την παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών 2016, ως τις 30/6/2017.

Ο Πρόεδρος του ΔΣΑ και της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Β. Αλεξανδρής, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΕΦΚΑ Αθ. Μπακαλέξη, η οποία κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αν. Πετρόπουλο καθώς και στη Γενική Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Στ. Βρακά, επαναφέρει το αίτημα για παράταση της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των Δικηγόρων έτους 2016, έως τις 30 Ιουνίου 2017 και ζητεί να ληφθεί η σχετική απόφαση στην αμέσως προσεχή συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΦΚΑ.

«Η ως άνω παράταση καθίσταται επιβεβλημένη, δεδομένου ότι οι συνάδελφοι μας αδυνατούν να καταβάλουν σωρευτικά τις ασφαλιστικές εισφορές του περασμένου έτους και τις τρέχουσες του έτους 2017 με βάση τον ν. 4387/2016», τονίζεται, μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΣΑ εισφορές παράταση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ