Ποδηματά και Παπαστάμκος νέοι αντιπρόεδροι στην Ευρωβουλή - iefimerida.gr

Ποδηματά και Παπαστάμκος νέοι αντιπρόεδροι στην Ευρωβουλή

Ποδηματά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Άννυ Ποδηματά και της ΝΔ Γιώργος Παπαστάμκος εκλέχθηκαν Αντιπρόεδροι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον τρίτο γύρο της σχετικής ψηφοφορίας στο ευρωπαϊκό όργανο.

Η ανάδειξη των δύο αντιπροέδρων αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας δεδομένου ότι συνολικά εκλέγονται δεκατέσσερις αντιπρόεδροι από 27 χώρες-μέλη της Ένωσης.

Οι δύο πρώτοι γύροι της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των νέων Αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ χωρίς, ωστόσο, κάποιος ευρωβουλευτής να συγκεντρώσει την απαραίτητη απόλυτη πλειοψηφία (ποσοστό 50% συν μία ψήφος εκ των έγκυρων ψηφοδελτίων).

Σήμερα, 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο τρίτος και τελευταίος γύρος με την ανάδειξη των 14 νέων Αντιπροέδρων που έλαβαν τη σχετική πλειοψηφία. Η Άννα Ποδηματά (Σοσιαλιστές) και ο Γιώργος Παπαστάμκος (ΕΛΚ) εκλέχθηκαν με 281 και 248 ψήφους αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ