Είναι ο μοναδικός τρόπος να ελέγξετε τα υλικά, αν είστε φαν της πίτσας. Και να γλυτώσετε από τα αλλαντικά, που δεν σας κάνουν καλό.
Υλικά
- 1 ζύμη για πίτσα ποιοτική
- 150 γραμμάρια τυρί (μείξη μοτσαρέλα και cheddar π.χ)
- 3 κουταλιές σάλτσα ντομάτας για πίτσα
- 2 μανιτάρια μεγαλούτσικα
- 1 κρεμμύδι σε λωρίδες λεπτές
- 1 ντομάτα σε φέτες στρογγυλές
- 2 κουταλιές σούπας μαύρες ελιές, κομμένες
- Πιπέρι, φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση
- Ανάψτε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
- Ανοίξτε τη ζύμη και καλύψτε την με τη σάλτσα ντομάτας και το κρεμμύδι
- Ρίξτε το μισό τυρί, σε κομμάτια
- Προσθέστε τα μανιτάρια κομμένα σε λωρίδες, τις ντομάτες, τις ελιές και το υπόλοιπο τυρί
- Ρίξτε πιπέρι και βάλτε την να ψηθεί για 20 λεπτά
- Σερβίρετε την χορτοφαγική πίτσα σας με φρέσκο βασιλικό ή ρόκα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο