Κέλλυ Μπρουκ: Το πολύ σεξ είναι η καλύτερη άσκηση για την καρδιά - iefimerida.gr

Κέλλυ Μπρουκ: Το πολύ σεξ είναι η καλύτερη άσκηση για την καρδιά

Κέλλυ Μπρουκ:Το πολύ σεξ είναι η καλύτερη άσκηση για την καρδιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το μυστικό μου στο σεξ είναι η αυτοπεποίθηση και το να είσαι με κάποιον που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το μοναδικό κορίτσι στον κόσμο». Ποια τα λέει αυτά; Η 32χρονη ηθοποιός και μοντέλο Κέλι Μπρουκ που σε κάθε εμφάνιση και φωτογράφιση της κυριολεκτικά «κόβει την ανάσα » του ανδρικού πληθυσμού.

Το 32χρονο «καυτό» μοντέλο της σόου μπιζ δεν χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της. Τώρα μάλιστα σχεδίασε η ίδια μια νέα σειρά εσωρούχων ειδικά για να προβάλλουν τα δυνατά σημεία των σέξι γυναικών.

Δήλωσε δε ότι ακόμα και σε γυναίκες με μεγάλα νούμερα στήθους, εκείνη θα έβαζε ενισχυτικά, αφού μια γυναίκα προκαλεί κυρίως με τις καμπύλες της.

Προτιμάει να κοιμάται σαν άλλη Μέριλιν χωρίς πιτζάμες,, μόνο με το άρωμά της και αποκαλύπτει πώς διατηρεί τη φόρμα της. Κάνοντας σεξ όπου και όπως μπορεί...

«Το πολύ σεξ, είναι καλή άσκηση για την καρδιά».

Όσο για την φυσική της κατάσταση η Κέλι μοιράστηκε τα χρυσά μυστικά της... «Να περπατάς πολύ, να κάνεις σάουνα για να φεύγουν οι τοξίνες και να πίνεις ένα καλό νερό!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ