Τζόρνταν: «Μόνο ο Μπράιαντ αξίζει να συγκριθεί μαζί μου» - iefimerida.gr

Τζόρνταν: «Μόνο ο Μπράιαντ αξίζει να συγκριθεί μαζί μου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την απόσυρση του Μάικλ Τζόρνταν από την ενεργό δράση, πολλοί αναρωτήθηκαν ποιος παίκτης μπορεί να είναι ο διάδοχός του.

Πολλοί παίκτες θεωρήθηκαν πως είναι οι επόμενοι Τζόρνταν, όμως κανένας από αυτούς δεν άντεξε στην σύγκριση με τον «Air». Ο ίδιος ο Τζόρνταν θεωρεί πως ο μοναδικός που μπορεί να συγκριθεί μαζί του είναι ο Κόμπι Μπράιαντ. Ο συγγραφέας Ρόλαντ Λάιζνμπι, που γράφει το βιβλίο του θρύλου του ΝΒΑ, έγραψε στο προφίλ του στο twitter: «Ο απόλυτος ανταγωνισμός του Κόμπι είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Γι' αυτό ο Τζόρνταν τον παρακολουθεί. Ο Τζόρνταν εκανε τον κόσμο να πιστεύει πως αυτά που έκανε δεν ήταν ανθρώπινα. Το ίδιο κάνει και ο Κόμπι. Ποτέ δεν είπα πως ο Κόμπι είναι καλύτερος του Τζόρνταν. Απλώς ο Τζόρνταν μου είπε πως ο Κόμπι είναι ο μόνος που έχει εργαστεί τόσο, ώστε να αξίζει τη σύγκριση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ