Εξοργισμένοι οι Κολομβιανοί με τον ράπερ Wiz Khalifa επειδή τίμησε τον Εσκομπάρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Εξοργισμένοι οι Κολομβιανοί με τον ράπερ Wiz Khalifa επειδή τίμησε τον Εσκομπάρ [εικόνες]

Φωτογραφία: instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι της πόλης Μεδεγίν στην Κολομβία, με τον Αμερικανό ράπερ Wiz Khalifa, ο οποίος πόζαρε με δόξα και τιμή στον τάφο του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ.

Ο ράπερ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, πρόσφερε στον τάφο του Εσκομπάρ λουλούδια και ένα τσιγάρο μαριχουάνας.

Άμεση ήταν η απάντηση του δημάρχου της πόλης, Φεντερίκο Γκουτιέρες ο οποίος απαίτησε συγνώμη από τον ράπερ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wiz Khalifa (@wizkhalifa) στις Μάρ 25, 2017, 8:37πμ PDT

Του πρότεινε μάλιστα, αντί για τον τάφο του Εσκομπάρ, να προσφέρει τα λουλούδια στα θύματα του μεγαλοεμπόρου ναρκωτικών.

Η φωτογραφία του ράπερ συγκέντρωσε περίπου 182.000 likes αλλά ο δήμαρχος της πόλης τον αποκάλεσε «αχρείο» λέγοντας μάλιστα ότι «Φαίνεται πως αυτός ο τύπος δεν υπέφερε ποτέ από τη βία που ασκούσαν οι έμποροι ναρκωτικών».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wiz Khalifa (@wizkhalifa) στις Μάρ 25, 2017, 8:46πμ PDT

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάμπλο Εσκομπάρ και το καρτέλ του που δρούσε στην πόλη Μεδεγίν, τρομοκράτησε την Κολομβία στα 80s και 90s, με τον ίδιο να εμπλέκεται σε υποθέσεις δωροδοκίας, απαγωγές και δολοφονίες. Ευθύνεται μάλιστα, για 4.000 δολοφονίες μεταξύ των οποίων και ο βομβαρδισμός μίας αερογραμμής, όπου σκοτώθηκαν 107 επιβαίνοντες.

Φωτογραφίες: Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Wiz Khalifa Πάμπλο Εσκομπάρ Μεδεγίν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ