Κίνδυνος τιμωρίας για Μαντσίνι - iefimerida.gr

Κίνδυνος τιμωρίας για Μαντσίνι

Κίνδυνος τιμωρίας για Μαντσίνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κινδυνεύει με τιμωρία από την αγγλική ομοσπονδία, εάν συνεχίσει να ζητά κόκκινες κάρτες από τους διαιτητές. Η συμπεριφορά του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι έχει προκαλέσει αναστάτωση, αφού ενθαρρύνει διαιτητές να αποβάλλουν αντιπάλους των «πολιτών».

Ο Ιταλός τεχνικός, αφού κατηγόρησε τον Γουέιν Ρούνεϊ πως παρότρυνε τον διαιτητή Κρις Φόι να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Βινσέντ Κομπανί στο ντέρμπι του Μάντσεστερ πριν από δέκα ημέρες, έχει κάνει το ίδιο σε δύο περιπτώσεις. Στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Στίβεν Τζέραρντ για το τάκλιν του Γκλεν Τζόνσον στον Τζόλεον Λέσκοτ, ενώ τη Δευτέρα διαμαρτυρήθηκε στον Μάρτιν Άτκινσον επειδή δεν απέβαλλε τον Μέινορ Φιγκερόα της Γουίγκαν για το χέρι που έκανε.

Η ομοσπονδία προς το παρόν δεν θα αναλάβει δράση κατά του Μαντσίνι, όμως εάν επαναλάβει την συμπεριφορά του στα επόμενα δύο παιχνίδια με την Τότεναμ για την Premier League και τον επαναληπτικό ημιτελικό με την Λίβερπουλ για το League Cup, θα τον τιμωρήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ