Αστυνομικός ξέχασε στο τραίνο το πλάνο ασφαλείας των Ολυμπιακών του Λονδίνου! - iefimerida.gr

Αστυνομικός ξέχασε στο τραίνο το πλάνο ασφαλείας των Ολυμπιακών του Λονδίνου!

Ολυμπιακοί Αγώνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα φάκελο που περιείχε απόρρητα στοιχεία σχετικά με την ασφάλεια και την αστυνόμευση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 που θα γίνουν στο Λονδίνο, βρήκε ξεχασμένο σε ένα κάθισμα επιβάτης του μετρό.

Ως σωστός Βρετανός, ο άντρας παρέδωσε το φάκελο στην εφημερίδα Sun, η οποία με τη σειρά της τον επέστρεψε στη Σκότλαντ Γιαρντ. Πριν ωστόσο τον δώσουν πίσω, οι υπεύθυνοι της εφημερίδας τον ξεφύλλισαν για να πάρουν μια ιδέα ως προς το τι να περιμένουν το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο φάκελος περιείχε, μεταξύ άλλων, απόρρητες πληροφορίες για την ασφάλεια που σχεδιάζουν να έχουν σε κάθε σημείο που σχετίζεται με τους αγώνες οι αστυνομικοί, τις ακριβείς ώρες που θα γίνουν σημαντικές συναντήσεις στο πλαίσιο των αγώνων, καθώς και τα σχέδια που έχουν γίνει για την αντιμετώπιση πιθανής τρομοκρατικής απειλής.

Ο επικεφαλής της Σκότλαντ Γιαρντ, μιλώντας στην εφημερίδα χαρακτήρισε τη γκάφα του αστυνομικού «ιδιαίτερα ντροπιαστική», καθώς οι σημαντικές αυτές πληροφορίες θα μπορούσαν να πέσουν στα λάθος χέρια, βοηθώντας επίδοξους τρομοκράτες να «χτυπήσουν» τους αγώνες.

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής αστυνομίας προσπάθησε με δηλώσεις του να μειώσει τη σημασία του περιστατικού, λέγοντας ότι τα αρχεία που υπήρχαν μέσα στο φάκελο, δεν ήταν μεγάλης σημασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ